Monday, October 26, 2009

BARANGAN iSRAEL BOIKOT!!!!!!!!&AMERIKA


jADI KORANG SEMUA DAH TAHU DAH LAH.JADI JGN BELI BRG NI KALU BELI KORANG BUKAN ORG ISLAM.............MAKSUDNYA KORANG X SOKONG ISLAM JGN MARAH YERRRR.TEMAN PON PENAH BELI TAPI TU DULU.........

Peperiksaan akhir tahun!!!!!!!

dah nak dkt dah rasa takut lah sikit. paling takut maths sbb selalu fail x penah A penahlah jugak masa darjah satusedih2...

masa tahun 3 dpt no satu jer skrg dah lowwwwww.sedih9

sedih.....................................................................

Coke penipu siap ko!!!!!!!!!

ni copy and paste jer:

Ni adalah email yang kuperolehi yang mana menunjukkan satu iklan coke yang telah di tayangkan di Eropah.. perhatikan yer!!!

Bila di lihat dan diperhatikan dengan teliti, yang di 'saf' belakang tu orang sebenarnye. Mereka mengiklankan solat dengan berpakaian seperti ini. Berkupiah jenama 'coke'.

Mula2 tengok dekat email, aku x berapa perasan sebenarnye pic ni adalah 'orang' sebab yang 'saf' kat belakang tu sebijik macam botol air yang disusun. cantik jer. Tapi aku mula perasan biler tengok 'imam' yang dekat depan tu tengah sujud. Nampak tangan. Tergamam aku.



Perhatikan word 'coca-cola'. Cube beli satu botol coke dan koyakkan plastik cover die, & then terbalik kan. Kite akan dapat lihat tulisan nya akan menjadi '' La' Muhammad La' Makkah ''. yang bermasud TIADA MUHAMMAD, TIADA MAKKAH.


Sedarlah wahai sahabat2, bile kita mengucapkan kata-kata TIADA MUHAMMAD, TIADA MAKKAH, sebenarnya akidah kita dah terpesong. Kita renungkan kembali, bangsa yahudi tidak akan aman selagi Islam itu tak tenggelam.


Mereka sering berusaha menghancurkan ISLAM. Dan bila kita lihat balik, sebahagian usaha mereka telah hampir berjaya kerana orang Islam kini lebih terikut dengan budaya barat. Bangsa Yahudi tahu, mereka tidak boleh mengalahkan ISLAM dengan peperangan dan mereka cuba untuk musnahkan ISLAM melalui pemikiran.

Sama-samalah kita boikot coke..
:// air coke bila diminum bersama-sama dengan gula2 MENTOS boleh mengakibatkan kematian secara mengejut.

Kalau x percaya buat xperimen ok!!

what a disaster

today is a very bad dayyyyy!!!!!!!!!! aaaaaaaaaaah

this girl named sarah has just fighted with me shes a big fat liar!!!!!!!!!!!


i will not forgive her. she said aku x nak kwn ko selamanya mungkir janji!!!!!!!!x belajar ker?
otak dah hilang? pastu kena maranh ngan cikgu sbb berckp i did not talk at alll x dr bukti nak tuduh menuduh geramnyeeeeeeeeeee.pastu kena ketuk ketampi sbb x siap kerja 60 kali pnt gilerrrrrr
finish bla bl bla bla !!!!!!!!!!!

Sunday, October 25, 2009

first day di blog yg ke 3

Hari ni first day............

x leh tulis bnyk sgt nak peperiksaan akhir tahun takut tapi mls baca buku hihihihih..........
smlm gi umah ibu best main ngan syiffa and sumayyah penat bau busuk.



Mls nak tulis pnjg2 ni blog ke 3 semuanya x ingat password harap2 yg ni ingat lerh kot.
untuk si tatak tu(munirah) kat asrama nangis nak balik skrg dah ok no prob.

udah habes cerita........

Come again please :D

Come again please :D